Jdi na obsah Jdi na menu
 


XVIII. reprezentační ples 2018

12. 3. 2018

XVIII. reprezentační ples
Spolku celníků České republiky
24. únor 2018

(fotogalerie)

V sobotu 24. února 2018 se konal v pořadí již osmnáctý reprezentační ples Spolku celníků České republiky. Po téměř deseti měsících postupných příprav se v Hotelu DUO v Praze sešlo 140 účastníků. Minimálně o jednom z nich (Pavlu Polákovi) je známo, že se zúčastnil všech osmnácti plesů.

Po přivítání a oficiálním zahájení moderátorkou večera Jindřiškou Kubelkovou předvedl profesionální pár jak správně tančit a začala první taneční série za hudebního doprovodu kapely Color club Praha. Do tance se postupně zapojili všichni. Pro všechny účastníky plesu bylo připraveno občerstvení, nejdříve s teplým a později studeným bufetem, ve kterém nechyběly mini zákusky a zmrzlina.

V průběhu večera se konaly i již známé doprovodné akce. Do Spolkové hry měli možnost se zapojit všichni, a kdo se zapojil, tak s prázdnou neodešel. Každý minimálně nějakou drobnost vyhrál a poté co odhalil v naaranžovaných více než 300 cenách tu svoji, tak se již soustředil na „tahání“ čísel a losování hodnotných cen, mezi kterými byl např. obraz, domácí a hobby přístroje, poukaz do divadla, večeře na lodi až po hlavní cenu – pobyt v Mariánských lázních pro 2 osoby.

Také každoročně pořádaná aukce, jejíž letošní výtěžek činil 8.780,- Kč poputuje na konto "Celník v tísni". Dražitelé, kterým byla "přiklepnuta výhra" si odnesli vlastnoručně malované obrazy Josefem Pospíchalem, Jindřiškou Kubelkovou, ale také již tradičně dort ve tvaru znaku Spolku celníků České republiky.

Účastníci si mohli pořídit fotografii v instalovaném fotokoutku, který byl tentokrát připraven v duchu dob starších a uniformy na figurínách pocházely z konce 80. let minulého století. A letos poprvé se podařilo pro přítomné dámy zajistit profesionální líčící koutek společnosti Dermacol. Zde bylo možno získat cenné rady, a na vlastní kůži vyzkoušet šikovnost přítomných vizážistek. Každý si mohl rovněž odnést vzorek dámských a pánských parfémů této značky.

Pro některé „bohužel“, ale pro všechny stejně, byl po druhé hodině ranní ples ukončen.

Z ohlasů po plese, které se k nám dostaly, je k naší spokojenosti vidět, že se ples povedl a můžeme si jen přát, aby se i v příštím roce ples konal a opět oslovil současné i bývalé kolegy ze všech koutů České republiky, příp. i ze zahraničí.

 

 

Náhledy fotografií ze složky Ples 2018

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář