Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ples SC ČR 2011

13. 2. 2011

Ples Spolku celníků ČR 2011

 

Po dvouleté, technické přestávce jsme opět na Jílovišti přívítali hosty již 11. plesu Spolku celníků ČR. Přes počáteční obavy, že o ples nebude takový zájem jako v minulosti, se nakonec prodalo kolem 140 vstupenek. Bylo to méně, ale ze strany přítomných velmi dobře hodnoceno. Na parketu nebyla taková tlačenice a jak pravil jeden z tancujících párů, zatím co na předchozích setkách si zatančili tak 4 tance, v sobotu nevynechali ani jeden. Stále byli v kole.
dort2011.gif        Ples moderovala dvojice Václav Adam a Jindřiška Kubelková.
Svého úkolu se zhostili velmi dobře, zejména při losování spolkové hry a následné dražbě, velmi vtipně a pohotově Vašek Adam glosoval jednotlivé ceny.
        Hosty večera byli i kolegové ze zahraničí – Rakouska, Německa a Slovenské republiky.. Rakouští kolegové již tradičně věnovali do Spolkové hry poukaz pro 2 osoby na týdenní pobyt v Alpách.
Mezi hosty byli rovněž generální ředitel GŘC a ředitel CŘ Praha.
        Neformální zahájení bylo v 18.00 hod. podáváním 1. večeře. Po ní, zejména dámská část se urychleně odebrala na své pokoje, aby se pro nastávající večer dala do gala. A vskutku bylo se na co dívat.
        V první polovině večera hrála k tanci a poslechu hudba Hradní stráže a policie ČR pod vedením kapelníka pana Pelána. Pěknou podívanou připravil všem taneční pár manželů Pilosouvých, kteří předvedli ukázky standartních a latinskoamerických tanců.
        Kolem 23.00 hod. proběhlo pak losování spolkové hry a následovala dražba, jejíž výnos, tj. 4.200 Kč a 70 EUR byl věnován na konto Celník v tísni.
        No a tato část pak byla zakončena 2. večeří, která byla podávána formou rautu – kvalitní a pestrá příprava, prostě radost pohledět na připravené stoly. Za to patří velký dík personálu kuchyně pod vedením Rendy Hudečka.
        Druhá část večera patřila pak Živé hudbě Mariana Průši, při které jedinci vydrželi až do dost ranních hodin!. Dle ohlasu se ples vydařil, všichni odjížděli spokojeni ale také trochu se smutkem v duši, protože nevíme, zda v příštím roce nebude další technická překážka pro konání již 12. plesu v pořadí. Uvidíme, co ukáže čas!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Spomienka

(Marián Bystrý, 17. 2. 2011 16:45)

Bol som to ja , kto je menovaný ako zahraničný zástupca Slov.republiky a priznávam so závisťou, že som bol prostredím i organizáciou nadšený, nostalgicky spomínam na časy CS ČSSR, pána gen.Broža, p. Lea Černého a iných, som šťastný, že som patril v minulosti do tohto spolku a kvitujem, že tu ostali takí zapálení kolegovia , ako organizátori Vášho,"nášho" plesu.Veľmi dúfam, že nebol posledný, ktorého som sa zúčastnil. Ďakujem kolegovia

Plesová horečka

(Madla, 14. 2. 2011 19:09)

Dobrá věc se podařila, láska k tanci zvítězila!