Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ocenění Spolku celníků ČR

2. 10. 2016

                Stalo se tradicí, že v předvečer svátku svatého Matouše, patrona celníků, bankovních a finančních úředníků se scházíme, abychom předali Pamětní medaile Spolku celníků ČR.

                Na návrh Rady Moravskoslezského klubu celníků, Kynologického klubu celníků a Klubu celních veteránů bylo předsednictvem SC schváleno udělení stříbrných Pamětních medailí Spolku celníků České republiky. Za předsednictvo se předání zúčastnili předsedkyně Marie Bubeníková, místopředseda Pavel Polák, jednatel Josef Dörfl a členka předsednictva Jindřiška Kubelková. Hostem byl předseda Kynologického klubu celníků Josef Dušánek. Medaile byly předány Aleně Pukové z Moravskoslezského klubu celníků, Jozefu Filovi z Kynologického klubu celníků, Vladimíru Hyškovi, Zdeňku Koskovi a Miroslavu Dvořákovi z Klubu celních veteránů.

                Všichni ocenění byli svými kluby hodnoceni jako velice aktivní členové, kteří se aktivně podílí na práci této společenské organizace a mají velkou zásluhu  na jejím rozvoji.

                V neformální besedě  se zavzpomínalo na spolkové začátky,  hovořilo o aktuálních  současných otázkách, práci klubů i námětech na zlepšení.

 

Náhledy fotografií ze složky Ocenění 2016