Jdi na obsah Jdi na menu
 


nabídka prodeje modelu Škoda Forman

15. 8. 2023

nabídka prodeje modelu Škoda Forman

Vážené kolegyně, Vážení kolegové,

ve spolupráci se společností Abrex Vám nabízíme možnost dodání na základě závazné objednávky modelu v krabičce s motivem celní správy, která není v oficiální distribuci dostupná. Nabídka je určená pro stávající a bývalé pracovníky Celní správy ČR.

Škoda Forman (1993) 1:43 - Celní Správa

(https://www.abrex.cz/produkty/osobni-218/skoda-forman-1993-1-43-celni-sprava.htm)

202308_forman_1.png202308_forman_2.png

 

 

 

cena modelu – 781,- Kč včetně DPH

202308_forman_3.jpg Jedná se o model vyrobený dle reálné předlohy. Škoda Forman bylo první vozidlo   s polepy CELNÍ SPRÁVA a majákem, které bylo Celní správou ČR využíváno v rámci   výkonu služby. Bylo pořízeno jako doprovodné vozidlo při převozu tabákových nálepek.   Přiděleno bylo Oblastnímu celnímu úřadu Praha, Celnímu úřadu Kutná Hora.

V případě zájmu o koupi tohoto modelu pošlete do 15. září 2023 závaznou objednávku na adresu objednavka@spolekcelniku.cz. Do objednávky napište:

  • jméno, příjmení, emailovou adresu, telefon
  • pracoviště
  • místo, kde si objednávku vyzvednete (GŘC-Budějovická 7, Praha-Washingtonova 7, České Budějovice, Brno, Karlovy Vary, Hradec Králové, Liberec, Ostrava, Olomouc, Pardubice, Plzeň, Praha-Washingtonova 11, Ústí nad Labem, Střítež, Zlín, Praha-Ruzyně)
  • počet kusů modelu Škoda Forman, které objednáváte.

Na základě objednávky Vám bude zaslána zálohová faktura s platebními údaji. Po uzavření objednávek a vybrání finančních prostředků bude Abrexem realizována výroba modelu a následně proběhne distribuce.

202308_forman_logocvt.jpg

Z každého zakoupeného modelu bude 15,- Kč odesláno na stálé konto Celník v tísni www.cvt.spolekcelniku.cz