Jdi na obsah Jdi na menu
 


dohoda Spolku celníků ČR a odborů CS

28. 7. 2009
 
 
Podnikový výbor odborových organizací celní správy 
České republiky
Budějovická 7, 140 96 Praha 4

 

Spolek celníků České republiky
Všenorská ul. 180, 252 02 Jíloviště u Prahy
 
 
 
Předsedové KV OO/ZV OO
Celní správa České Republiky
 

 

Elektronickou poštou          PV 44/2009                     10.7. 2009
 
 
 
Zjištění následků povodní
 
 
Vážená paní předsedkyně, vážený pane předsedo
 
v zastoupení Podnikového výboru odborových organizací celní správy a z pověření Předsednictva PV OO CS se na Vás tímto obracím se žádostí o zjištění následků povodní v roce 2009 u zaměstnanců celní správy spadající pod Vaše celní ředitelství. Po zjištění počtu postižených bude PV OO CS ve spolupráci se zaměstnavatelem a Spolkem celníků České republiky hledat možnosti ke zmírnění následků.
Zprávu podejte předsedkyni komise finanční a rozpočtové PV OO CS pí. Drbalové Haně prostřednictvím elektronické pošty na schránku h.drbalova@cs.mfcr.cz do konce měsíce července 2009.
Současně upozorňuji na možnost projevit solidaritu a pomoci přispěním na cílenou sbírku v rámci konta „Celník v tísni“, číslo účtu 157900496/0300, v.s. 6798471103. Podrobnosti ke sbírce jsou uveřejněny na webových stránkách www.spolekcelniku.cz. PV OO CS nebude zřizovat samostatné konto.
Pro zmírnění prvních následků je možno využít poskytnutí sociální výpomoci z prostředků jednotlivých CŘ až do výše 15 000,- Kč a v oblastech, kde byl vyhlášen výjimečný stav až do výše 30 000,- Kč.
Členové odborů Odborového svazu státních orgánů a organizací mohou též využít finanční výpomoc z Podpůrného a sociálního fondu OS SOO (více na webové stránce OS SOO).
 
 S pozdravem
 
 
za Spolek celníků České republiky
za P-PV OO CS
Marie Bubeníková
Pavel Bednář, v.r.
předsedkyně SC ČR
předseda PV OO CS
 
 
 
           
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář