Jdi na obsah Jdi na menu
 


čestný člen Jiří Krčmář

30. 5. 2017

 Udělení čestného členství 

 Spolku celníků České republiky 

 panu Jiřímu Krčmářovi 

U příležitosti 10. výročí založení Klubu celních veteránů se ve dnech 19. – 21. 3. 2017 konala členská schůze tohoto klubu. Zúčastnili se především ti „skalní“ členové a jak ukazují uveřejněné fotografie na klubových stránkách, vše proběhlo ve velmi srdečné atmosféře.

Rada KCV již v loňském roce navrhla předsednictvu Spolku celníků ČR udělit Čestné členství bývalému pracovníkovi celní správy panu Jiřímu Krčmářovi, u příležitosti životního jubilea a za dlouholetou a obětavou práci v celní správě a zejména pak i za významný podíl na výchově mladých celníků. Předsednictvo udělení čestného členství odsouhlasilo, ale bohužel ze zdravotních důvodů pana Krčmáře mu nemohlo být předáno. Předání proběhlo tedy teprve na této schůzce. Za P SC se zúčastnili Marie Bubeníková a Josef Dörfl a spolu s nimi ještě 2 členky Klubu celníků Praha, Stanislava Kučírková a Mirka Hubáčková.

Panu Jiřímu Krčmářovi jsme předali certifikát o udělení Čestného členství Spolku celníků České republiky spolu s drobnými dárky a popřáli hodně zdraví a pohody do dalších let.  Rada KCV mu pak ještě věnovala právě vyšlou knihu o historii celnictví. Po obědě následovalo společné foto a potom jsme všichni na zahradě skočického střediska neformálně a vesele vzpomínali na prožitá léta v celní správě. 

Marie Bubeníková

20170520_predavani.jpg

 

20170520_cestne_clenstvi.jpg

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář