Jdi na obsah Jdi na menu
 


80. narozeniny JUDr. Jiřího Brože Csc.

13. 12. 2009

 

Obrazek

Dne 15. prosince 2009 se dožívá 80. let čestný člen Spolku celníků České republiky a bývalý generální ředitel Ústřední celní správy JUDr. Jiří Brož, CSc. V čele celní správy stál plných 22 let. V období 2 let – 1977 a 1978 byl prezidentem Rady pro celní spolupráci.
 
            JUDr. Brož svou osobností a přirozenou autoritou se velkou měrou podílel na začlenění celní správy do soustavy státních orgánů. Pro svoji odbornou znalost a pracovitost byl uznáván nejen v naší Československé republice, ale i v zahraničí.
 
            Měli jsme možnost se s JUDr. Brožem setkávat a hovořit s ním, a to nejen na setkáních Spolku celníků v Jílovišti, ale i při jiných příležitostech,  v době, kdy byl již v důchodu. Z jeho setkání s námi bylo vždy zcela zřejmé, že se stále o dění v celní správě aktivně zajímá a že na své celníky nezapomněl.
 
            Chtěli bychom mu touto cestou popřát k jeho významnému životnímu jubileu všechno nejlepší a především to nejdůležitější – hodně zdraví!
 
Spolek celníků České republiky
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pekný článok

(JUDr.Ducár Miroslav, 17. 2. 2010 13:23)

Pripájam sa k blahoželaniu k významného výročiu skutočne vzacného človeka a som presvedčený o tom, že hovorím za všetkých colníkov zo Slovenska, ktorí mali to šťastie poznať a pracovať pod vedením tohoto
vynimočného colníka s veľkou charizmou.